OVER WEGRO-DAK

1G6A4929

Martin Weverink

Sinds 1998 met een collega-vriend zelfstandig ondernemer geworden. Na een aantal jaar besloten om alleen verder te gaan. Met een paar werknemers vormt Wegro-dak nu een kleinschalig en goedlopend bedrijf. 

1G6A4962

Joey Weverink

Na de Mavo en opleiding jeugdzorg heeft Joey besloten toch verder te gaan op het dak bij Wegro-dak. De vrijheid, het buiten zijn en omgang met de klanten vind Joey vooral leuk. Het bevalt hem zo goed dat de toekomstplannen zijn om het over te nemen. 

1G6A4948

Michael Diepgrond

Michael is een trouwe werknemer die al zo’n 15 jaar in vaste dienst is. Ondertussen is hij doorgegroeid tot allround dakdekker. 

OVER ONS

Wegro-dak is sinds 1998 een klein gerenomeerd dakdekkers bedrijf. Jaren lange kennis, ervaring, eerlijk advies en liefde voor het vak zorgt voor tevreden klanten in heel Nederland. Wegro-dak is gespecialiseerd  kunstof en bitumineuze dakbedekking . Compleet staat voor  verzorgen van een totaal pakket, waarop wij 10 jaar garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden en materialen. 

Wij hebben altijd direct contact en daardoor goed overleg met onze klanten. U betaalt bij ons geen dure overheadkosten vanwege de kleinschaligheid. Ons team is door de jaren heen feilloos op elkaar ingespeeld en gewerkt. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en het belangrijkste; een snel en strak resultaat! 

Als u een offerte aanvraagt zal Martin altijd persoonlijk bij u langskomen om het dak te inspecteren en adviezen te geven. Martin heeft meer dan 25 jaar ervaring met dak werkzaamheden in de breedste zin van het woord, waardoor hij de klant kan voorzien van eerlijk, persoonlijk advies en een offerte op maat. 

Ons team is in bezit van een VCA-diploma, heeft de cursus gezond en veilig werken gevolgd en is in bezit van een VOG-verklaring (verklaring omtrent gedrag, afgegeven oor ministerie van Veiligheid en Justitie).