PROJECT ALMERE

ALMERE

Een interessante klus in Almere mogen doen! Toen wij deze klus op gingen nemen zagen wij dat het dak oud en aan vervanging toe was!

Maar wij merkte ook dat er meer aan de hand was. Er bleek een vochtprobleem in de randen te zitten waardoor alle muurplaten ook aan vervanging toe waren. Ook lieten de mensen weten dat als we dan toch goed aan de gang zouden gaan, ze het dak graag meteen wat op wilde waarderen qua isolatiewaarde! Met een goed plan van aanpak zijn wij aan de slag gegaan. Het grind hebben wij omgeschept en de bestaande dakbedekking inclusief randen hebben we eraf gesloopt en afgevoerd.

Zo konden we opnieuw beginnen en hebben we een laag PIR isolatie aangebracht over de isolatie die er al lag, hebben we alle randen geïsoleerd om het vochtprobleem aan te pakken en zijn we het dak opnieuw op gaan bouwen met een 2 laags pakket. Dit pakket hebben wij los aangebracht over de isolatie en vervolgens hebben we het grind terug geschept. Deze geldt als ballastlaag.

Het lichtraam en de ontluchtingen hebben wij opgehoogd en opnieuw aangesloten, de aansluitingen met de buren waterdicht gemaakt en tot slot een mooie daktrim in antraciet kleur om de klant achter te laten met een tevreden gevoel en een prachtig tonend aanzicht!klik op de foto om te vergroten.