Over ons

Team

Klein maar fijn

Martin Weverink

Sinds 1998 met een collega-vriend zelfstandig ondernemer geworden. Na een aantal jaar besloten om alleen verder te gaan. Met een paar werknemers vormt Wegro-dak nu een kleinschalig, goedlopend bedrijf. Martin heeft passie voor zijn werk en neemt de tijd voor klanten. Houdt van gezelligheid en komt graag bij u langs.

Joey Weverink

Na de mavo en opleiding jeugdzorg heeft Joey toch besloten om zijn vader achterna te gaan. De vrijheid, het buiten zijn en de omgang met klanten vind Joey vooral heel leuk. Het bevalt hem zo goed dat de toekomstplannen zijn om Wegro-dak over te nemen.

Michael Diepgrond

Michael is een trouwe werknemer die al zo'n 15 jaar in vaste dienst is. Ondertussen is hij doorgegroeid tot allround dakdekker. Michael vind het kleinschalige van Wegro-dak fijn en het buiten werken ook.

Over ons

Wegro-dak is sinds 1998 een klein gerenomeerd dakdekkers bedrijf. Jaren lange kennis, ervaring, eerlijk advies en liefde voor het vak zorgt voor veel tevreden klanten in heel Nederland. Wegro-dak is gespecialiseerd in kunstof en bitumineuze dakbedekking. Compleet staat voor het verzorgen van een compleet pakket, waarop wij 10 jaar garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden en materialen. 

Wij hebben altijd direct contact en daardoor goed overleg met klanten en luisteren naar de wensen. Ons kleine team is door de jaren heen feilloos op elkaar ingespeeld en gewerkt. Dit zorgt voor een prettige werksfeer en het belangrijkste: snel en goed resultaat. 

Als u een offerte aanvraagt zal Martin of Joey altijd persoonlijk bij u langskomen om het dak te inspecteren en eerlijke adviezen te geven. Martin heeft meer dan 25 jaar ervaring met dak werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Daardoor kan hij de klanten voorzien van eerlijk, persoonlijk advies en een offerte op maat maken. 

Wegrodak compleet in dakbedekking